Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Niki Wories pakt vierde NK titel

ALMERE - Kunstschaatsster Niki Wories is afgelopen weekend in Den Haag voor de vierde keer op rij Nederlands Kampioen geworden. De Almeerse haalde echter te weinig punten om zich te kwalificeren voor het WK in maart.

Archieffoto: aangeleverd


Wories, die sinds twee jaar in Canada woont en traint, maakte haar favorietenrol op ijsbaan De Uithof in Den Haag volledig waar. Ondanks de overtuigende zege kwam ze aantal punten te kort om zich te kwalificeren voor het WK Kunstschaatsen, dat eind maart in Milaan wordt gehouden. Wories kampte de laatste maanden met verschillende blessures. De grote droom van de Almeerse is om over vier jaar deel te nemen aan de Olympische Spelen.

Artikel geplaatst op: 26 februari 2018 - 09:50

Gerelateerd

Delen