Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Pioneers wint inhaalwedstrijd

WATERWIJK - In sporthal Waterwijk wonnen de basketballers van Pioneers afgelopen zaterdag de eerder afgelaste wedstrijd tegen Baros uit Rotterdam. De score liep daarbij tot over de 100 punten op.


In de uitwedstrijd was Pioneers met de schrik vrijgekomen met een overwinning met slechts twee punten. Vooraf gezien was dus tegen Baros geen makkelijke wedstrijd voorzien, maar het pakte heel anders uit en dat had meerdere oorzaken. Het Rotterdamse team was - door allerlei omstandigheden - met een incomplete ploeg naar Almere gekomen en trof een met scherp schietende thuisploeg. Pioneers legde goed verdedigend en makkelijk scorend (met Pascal Balm en Edwin Richmond) de bezoekers vanaf het begin hun wil op.
De thuisploeg liep uit naar een tussenstand van 17-2 na acht minuten en uiteindelijk naar 26-6 op het eind van het eerste kwart. Met een iets minder scherpe verdediging, maar aanvallend met een bombardement van driepunters, werd de voorsprong in het tweede kwart uitgebreid naar een tussenstand van 54-25 bij rust.
Direct na rust slaagde Baros er in eerste instantie in om de afstand niet verder te laten oplopen (64-38). Halverwege het derde kwart startte Pioneers met het verder uitbreiden van de toch al ruime voorsprong naar een tussenstand van 85-44 na drie kwarten. In het restant van de wedstrijd veranderde er niet veel meer. Beide ploegen scoorden er op los om bij 106-67 te finishen.
Zaterdag om 18.15 uur speelt Pioneers een thuiswedstrijd tegen CBV Binnenland in Almere Poort.

Artikel geplaatst op: 26 februari 2018 - 08:45

Gerelateerd

Delen