Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Salasiwa schiet Almere City langs Go Ahead Eagles

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Na de pittige 1-5 nederlaag tegen Dordrecht hebben de voetballers van Almere City FC vrijdagavond weer een overtuigende zege geboekt. Go Ahead Eagles moest er met 2-0 aan geloven.
Grote man was Gaston Salasiwa die met twee treffers het verschil maakte. Vooral de tweede treffers was er eentje om in te lijsten. Anass Ahannach nam de bal uitstekend aan en gaf een subtiele assist aan Salasiwa die met een heerlijke punter Go Ahead Eagles-doelman Sonny Stevens voor de tweede keer kansloos liet. Daarmee besliste één van de vele uitblinkers aan Almeerse zijde het competitieduel: 2-0.
Volgende week neemt Almere City FC het op tegen MVV Maastricht. Waarschijnlijk is de zieke Tom Overtoom dan weer van de partij.
Artikel geplaatst op: 19 februari 2018 - 08:25

Gerelateerd

Delen