Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Voorjaarsvakantie bij PIT

STAD CENTRUM – In de voorjaarsvakantie is er bij PIT aan het Schipperplein 4 van alles te beleven. Van 24 februari tot en met 4 maart zijn er leuke activiteiten voor een dagje uit met kinderen of familie. PIT is in de vakantie ook open op maandag. Gezinnen kunnen gebruik maken van een kortingstarief.
(Foto: DigiDaan)

Beleef de wereld van politie, brandweer en ambulance in de voorjaarsvakantie. Doorlopende activiteiten zijn:
Brandweerspeurtocht (6 - 12 jaar)
Politiespeurtocht (6 - 12 jaar)
112 voertuigenspeurtocht (6 -12 jaar)
Haal je skelterrijbewijs (4 - 12 jaar)
Paw Patrolspeurtocht (2 - 6 jaar)

Extra activiteiten

Zaterdag 24 februari, 12-15 uur: Ontmoet de Politie
Maandag 26 februari, 12-15 uur: Ontmoet de Brandweer
Dinsdag 27 februari, 12-15 uur: Ontmoet de Politie
Woensdag 28 februari, 12-15 uur: Ontmoet de Politie
Zondag 4 maart, 12-15 uur: Ontmoet de Jeugdbrandweer
Bekijk alle kinder- en familieactiviteiten in de voorjaarsvakantie op www.pitveiligheid.nl/voorjaarsvakantie
Praktische informatie

Toegangsprijzen: Museumkaart gratis, volwassenen 9,50 euro, kinderen 6,50 euro, gezinnen 27,50 euro. In de vakantie geopend van maandag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Artikel geplaatst op: 21 februari 2018 - 14:35

Gerelateerd

Delen