Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Start beginnersklas Taoïstische Tai Chi

WATERWIJK – Kennismaken met Taoïstische Tai Chi kan, op donderdag 22 februari, met een gratis proefles tussen 20:00 en 22:00 uur in de sportzaal aan de Lingestraat 38 in Waterwijk. Aanleiding is de nieuwe klas voor beginners die van start gaat op 1 maart.
Tai Chi kan het best omschreven worden als ‘bewegende meditatie’ die goed is voor de circulatie, balans, houding, kracht en lenigheid en stressverlagend werkt. Deze langzaam uitgevoerde zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie.
De Tai Chi-vereniging is in 1970 opgericht door de Chinese taoïstische monnik Master Moy Lin Shin en heeft nu in 25 landen 40.000 beoefenaars. Naast het beschikbaar maken van taoïstische kunsten is het helpen van anderen een belangrijke doelstelling van de vereniging. Alle geaccrediteerde instructeurs geven daarom onbetaald les als onderdeel van hun eigen training.
Aanmelden voor de proefles is niet nodig. Meer weten? Kijk op de website www.taoist.nl voor de lestijden en –dagen.
Artikel geplaatst op: 15 februari 2018 - 14:49

Gerelateerd

Delen