Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

NK Driebanden voor dames in Almere

STEDENWIJK – De tweede editie van het NK Driebanden voor dames wordt dit jaar Almere gehouden. Biljartvereniging Almere ’83 organiseert van vrijdag 9 maart tot en met zondag 11 maart samen met de KNBB het Open Nederlands Kampioenschap Driebanden klein voor Dames.
Ook het jonge talent Andrea Hofman is in Almere te bewonderen. (Foto: Jan Rosmulder)

Dit evenement wordt voor de tweede keer gehouden en de Nederlandse top was er vroeg bij om zich aan te melden voor dit evenement. De provincie Flevoland is deze keer met acht deelneemsters ruim vertegenwoordigd en er zijn zeker kanshebbers bij voor de titel.
Ook titelverdedigster Joke Breur van Biljartvereniging B.V.V. 1939 uit Terneuzen is van de partij. Zij scoorde in de finale van vorig jaar een serie van twaalf caramboles.
De dames spelen in zeven poules, waarna de beste 32 speelsters doorgaan naar de knock-out- fase. Deze opzet zorgt voor veel wedstrijdspanning en is een succesformule gebleken waardoor deze editie met 56 deelneemsters groter is dan die van vorig jaar.

Almere ‘83

De jubilerende Biljartvereniging Almere ‘83 is één van de geschikte locaties in Nederland waar een groot biljartevenement als dit gehouden kan worden. De aanwezigheid van acht biljarts samen met de uitgebreide horeca-faciliteiten en kleedruimtes vormen een belangrijke factor om het NK een succes te maken. Het driebanden is één van de meest interessante spelsoorten om te zien.
Toeschouwers zijn van harte welkom op het Sportpark Annapark bij BV Almere ’83 dat gevestigd is aan de Sas van Gentlaan 10-12. De finalewedstrijden zullen ook te volgen zijn via de livestream van de biljartvereniging: www.bv-almere83.nl.
IN KADER
Programma

Vrijdag 9 maart
11:30 Opening door Wethouder René Peeters
12:00 Start 1e poulewedstrijden
22:00 Start laatste serie poulewedstrijden

Zaterdag 10 maart

10:00 Vervolg poulewedstrijden
20:00 Begin 1/16e finales
22:00 Start laatste serie 1/16e finales

Zondag 11 maart

10:00 Vervolg finales
12:00* Start 1/8e finales
13:30* Kwart finales
15:00* Halve finales
16:30* Finale
* deze tijden zijn bij benadering
Artikel geplaatst op: 14 februari 2018 - 12:53

Gerelateerd

Delen