Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Binnenkijkroute in Nobelhorst

NOBELHORST – Binnen kijken bij verschillende huizen in Nobelhorst kan op zaterdag 7 april. Van 11.00 tot 15.00 uur is hier de ‘Binnenkijkroute’.
Op zaterdag 7 april openen verschillende huizen in Nobelhorst de deuren tijdens de ‘Binnenkijkroute’. (Foto: Adrienne Norman)

Het startpunt van de Binnenkijkroute is in de Informatieschuur aan de Nobellaan, hier ligt een routekaart klaar. Er kan een kijkje worden genomen in verschillende huizentypes. Voor zelfbouwinspiratie kan men terecht in huizen van zelfbouwers. Ook de deuren van huizen in aanbouw gaan open. Een deel van deze huizen komt namelijk ook weer terug in de nieuwste buurten van Nobelhorst, weliswaar met andere architectuur. Deze nieuwe buurtjes heten Het Laar, De Brouwerij en De Boerderij. In de Informatieschuur is deze zaterdag een sneak preview van deze nieuwe buurtjes.
Tijdens de Binnenkijkroute zijn ook in alle huizen medewerkers van Nobelhorst aanwezig om vragen direct te beantwoorden. Meer informatie: www.nobelhorst.nl.
Artikel geplaatst op: 20 februari 2018 - 11:39

Gerelateerd

Delen