Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

VVD vangt bot met sociale huurwoningen Haven

HAVEN CENTRUM – De VVD wil dat er bij de revitalisering van de kuststrook in Haven geen sociale woningbouw komt, in plaats van de ingeplande 10%.


Volgens de liberalen zijn er in het stadsdeel Haven al meer sociale huurwoningen dan vereist is. Tijdens de Politieke Markt, afgelopen donderdag, bleken de meningen in de raad daarover te verschillen en werd duidelijk werd dat het voorstel van de VVD geen steun krijgt. Marcel Benard (ChristenUnie) zette de opmerking van de VVD in perspectief. “Er worden 240 woningen gebouwd in de toekomstige kustzone. 10% daarvan wordt sociale woningbouw. In totaal gaat het dus om 24 woningen. Wilt u daar nu echt een probleem van maken?”

Artikel geplaatst op: 16 februari 2018 - 09:06

Gerelateerd

Delen