Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is... Raad wil duidelijkheid voor zeilschool Haddock Door Marcel BeijerALMERE – Een overgroot deel van de gemeenteraad wil dat er nu snel duidelijkheid komt over... Kandidaat-raadslid PvdA bedreigd na verkiezingsdebat Door Robert Mienstra ALMERE – Ruud de Jonge, kandidaatsraadslid van de PvdA, doet aangifte bij de politie nadat... Kindertheater in de kerk BOUWMEESTERBUURT - Bijna niemand kent het spannende verhaal van Joas, de jongen die op 8-jarige leeftijd koning werd.... Gezellige zondagen in buurthuis DE MEENTEN – In buurthuis Meenten en Grienden, aan de Jaagmeent 179, is op zondag 25 Februari weer... Bedevaart naar Lourdes ALMERE – De Almeerse Sint Bonifatius parochie organiseert, samen met het bisdom Utrecht, een achtdaagse reis naar de... Amsterdammer prikte 34 autobanden lek op Trekweg ALMERE – De politie heeft de dader gevonden die 11 november vorig jaar 34 autobanden lek stak op... Bewoners Fluitekruidstraat hebben officieel 70 centimeter tuin erbij KRUIDENWIJK – Bij zestien bewoners van de Fluitekruidstraat gaat de vlag uit. Eind januari kregen de bewoners van...

Waterlandseweg bij A6 ‘s nachts dicht

 

ALMERE - De Waterlandseweg is ter hoogte van de A6 in beide richtingen vier nachten afgesloten: vrijdagnacht 16 februari, maandagnacht 19 februari, dinsdagnacht 20 februari en woensdagnacht 21 februari tussen 20.00 uur en 6.00 uur. De op- en afritten van de A6 zijn wel bereikbaar. Deze planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

 

Voor de verbreding van de A6 worden verschillende viaducten over de A6 verbreed en vernieuwd. Dit geldt ook voor het viaduct over de Waterlandseweg, de Waterlandsebrug. Hiervoor moet de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 in de nacht in beide richtingen dicht.

Omleidingen

Om van Almere Stad naar Almere Haven te komen (en andersom) kunnen automobilisten gebruik maken van de A6. De op- en afritten Almere Stad (5) zijn bereikbaar en automobilisten kunnen keren bij afslag Almere Haven (4) of Almere Buiten-West (6). Verkeer komend vanuit Amsterdam met bestemming Almere Stad kan keren bij Almere Buiten-West. Verkeer komend uit de richting Lelystad voor de richting Zeewolde, kan keren bij afrit Almere Haven (afrit 4). In april zal de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 meerdere dagen zowel overdag als ‘s nachts in beide richtingen afgesloten zijn. Er worden dan nieuwe aansluitingen en een nieuw kruispunt aangelegd. Meer informatie over dit werk volgt binnenkort.

Artikel geplaatst op: 12 februari 2018 - 12:30

Gerelateerd

Delen