Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is... Raad wil duidelijkheid voor zeilschool Haddock Door Marcel BeijerALMERE – Een overgroot deel van de gemeenteraad wil dat er nu snel duidelijkheid komt over... Kandidaat-raadslid PvdA bedreigd na verkiezingsdebat Door Robert Mienstra ALMERE – Ruud de Jonge, kandidaatsraadslid van de PvdA, doet aangifte bij de politie nadat... Kindertheater in de kerk BOUWMEESTERBUURT - Bijna niemand kent het spannende verhaal van Joas, de jongen die op 8-jarige leeftijd koning werd.... Gezellige zondagen in buurthuis DE MEENTEN – In buurthuis Meenten en Grienden, aan de Jaagmeent 179, is op zondag 25 Februari weer... Bedevaart naar Lourdes ALMERE – De Almeerse Sint Bonifatius parochie organiseert, samen met het bisdom Utrecht, een achtdaagse reis naar de... Amsterdammer prikte 34 autobanden lek op Trekweg ALMERE – De politie heeft de dader gevonden die 11 november vorig jaar 34 autobanden lek stak op... Bewoners Fluitekruidstraat hebben officieel 70 centimeter tuin erbij KRUIDENWIJK – Bij zestien bewoners van de Fluitekruidstraat gaat de vlag uit. Eind januari kregen de bewoners van...

Almeerse muzikanten winnen prijs voor Beste solist

ALMERE - De twee kornetspelers Alem Murguzovic (10) en Timo Meulmeester (13) hebben afgelopen zaterdag de prijs gewonnen voor Beste solist tijdens het 25e Brassband Schoonhoven Jeugdfestival. Ook het opleidingsorkest van Brassband Almere, waar Timo en Alem in spelen, viel in de prijzen.
Alem en Timo spelen kornet bij Brassband Almere. Ze vielen zaterdag in de prijzen tijdens Brass Band Schoonhoven Jeugdfestival. (Foto: aangeleverd)

Alem speelt bijna een jaar op kornet en durft al te soleren. Timo speelt al een aantal jaar kornet bij Brassband Almere. Samen speelden zij de echo van het orkest. Zij deden dit zo goed dat zij de solistenprijs wonnen.
Onder leiding van dirigent Rolf Hoogenberg hebben de C- en B-band van Brassband Almere zich goed ontwikkeld. De jury was zeer te spreken over het orkest als geheel. De jury: “Jullie klinken als een volwassen band! Erg leuk dat er aandacht is voor de allerkleinsten.”
Daarnaast kregen zowel Abel op de bügel als Sem met het slagwerk een compliment van de jury.
Het Brass Band Schoonhoven Jeugdfestival is een wedstrijd voor jeugd- en opleidingsorkesten. Er doen zestien verenigingen uit heel Nederland aan mee.
Artikel geplaatst op: 12 februari 2018 - 12:27

Gerelateerd

Delen