Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is... Raad wil duidelijkheid voor zeilschool Haddock Door Marcel BeijerALMERE – Een overgroot deel van de gemeenteraad wil dat er nu snel duidelijkheid komt over... Kandidaat-raadslid PvdA bedreigd na verkiezingsdebat Door Robert Mienstra ALMERE – Ruud de Jonge, kandidaatsraadslid van de PvdA, doet aangifte bij de politie nadat... Kindertheater in de kerk BOUWMEESTERBUURT - Bijna niemand kent het spannende verhaal van Joas, de jongen die op 8-jarige leeftijd koning werd.... Gezellige zondagen in buurthuis DE MEENTEN – In buurthuis Meenten en Grienden, aan de Jaagmeent 179, is op zondag 25 Februari weer... Bedevaart naar Lourdes ALMERE – De Almeerse Sint Bonifatius parochie organiseert, samen met het bisdom Utrecht, een achtdaagse reis naar de... Amsterdammer prikte 34 autobanden lek op Trekweg ALMERE – De politie heeft de dader gevonden die 11 november vorig jaar 34 autobanden lek stak op... Bewoners Fluitekruidstraat hebben officieel 70 centimeter tuin erbij KRUIDENWIJK – Bij zestien bewoners van de Fluitekruidstraat gaat de vlag uit. Eind januari kregen de bewoners van...

Almerepad en Floriade on Tour

ALMERE - Growing Green Cities en Floriade maken met het Almerepad een tour door de stad met de vlaggen van de Almeerdaagse. Na ongeveer twee maanden wapperen in Almere Buiten, zijn de vlaggen verplaatst naar Almere Haven. Volgens planning zullen de vlaggen in maart worden verplaatst naar Almere Poort.

De vlaggen markeren het jubileum van de jaarlijkse meerdaagse wandeltocht in Almere, want in april zal de tiende editie plaatsvinden. Van 19 tot en met 22 april, dus vier dagen, kan gedurende één of meer dagen worden gewandeld in een zelf te kiezen afstand tot 50 kilometer per dag.
Er is elke dag een andere startlocatie, waar de wandelaars vanaf 08.00 uur kunnen vertrekken. Donderdag in Almere Haven, vrijdag in Almere Buiten, zaterdag in Parkwijk en zondag in Almere Poort.
Meer informatie en inschrijven: www.almeerdaagse.nl. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 09 februari 2018 - 16:27

Gerelateerd

Delen