Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is... Raad wil duidelijkheid voor zeilschool Haddock Door Marcel BeijerALMERE – Een overgroot deel van de gemeenteraad wil dat er nu snel duidelijkheid komt over... Kandidaat-raadslid PvdA bedreigd na verkiezingsdebat Door Robert Mienstra ALMERE – Ruud de Jonge, kandidaatsraadslid van de PvdA, doet aangifte bij de politie nadat... Kindertheater in de kerk BOUWMEESTERBUURT - Bijna niemand kent het spannende verhaal van Joas, de jongen die op 8-jarige leeftijd koning werd.... Gezellige zondagen in buurthuis DE MEENTEN – In buurthuis Meenten en Grienden, aan de Jaagmeent 179, is op zondag 25 Februari weer... Bedevaart naar Lourdes ALMERE – De Almeerse Sint Bonifatius parochie organiseert, samen met het bisdom Utrecht, een achtdaagse reis naar de... Amsterdammer prikte 34 autobanden lek op Trekweg ALMERE – De politie heeft de dader gevonden die 11 november vorig jaar 34 autobanden lek stak op... Bewoners Fluitekruidstraat hebben officieel 70 centimeter tuin erbij KRUIDENWIJK – Bij zestien bewoners van de Fluitekruidstraat gaat de vlag uit. Eind januari kregen de bewoners van...

Extra Concert Nederlands Jeugd Gitaarorkest

HAVEN CENTRUM – Het Nederlands Jeugd Gitaarorkest geeft op zondagmiddag 18 februari een extra concert in Almere onder leiding van Peter Constant.
Het Nederlands Jeugd Gitaarorkest. (Foto: NJGO)

De jonge professionals van hét top gitaarorkest van Nederland, het NJGO spelen een compact, kleurrijk programma met muziek in verschillende stijlen die de verrassende klankmogelijkheden van een gitaarorkest ten gehore brengt. Het voorprogramma is in handen van de veelzijdige Almeerse gitarist Rick Kostelijk.
Het concert begint om 16.00 uur in Goede Rede aan de Kerkgracht 60. Kaarten kosten 10 euro. Kinderen tot en met 18 jaar krijgen gratis entree. Meer informatie: www.goederedeconcerten.nl of bel 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 13 februari 2018 - 07:00

Gerelateerd

Delen