Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is... Raad wil duidelijkheid voor zeilschool Haddock Door Marcel BeijerALMERE – Een overgroot deel van de gemeenteraad wil dat er nu snel duidelijkheid komt over... Kandidaat-raadslid PvdA bedreigd na verkiezingsdebat Door Robert Mienstra ALMERE – Ruud de Jonge, kandidaatsraadslid van de PvdA, doet aangifte bij de politie nadat... Kindertheater in de kerk BOUWMEESTERBUURT - Bijna niemand kent het spannende verhaal van Joas, de jongen die op 8-jarige leeftijd koning werd.... Gezellige zondagen in buurthuis DE MEENTEN – In buurthuis Meenten en Grienden, aan de Jaagmeent 179, is op zondag 25 Februari weer... Bedevaart naar Lourdes ALMERE – De Almeerse Sint Bonifatius parochie organiseert, samen met het bisdom Utrecht, een achtdaagse reis naar de... Amsterdammer prikte 34 autobanden lek op Trekweg ALMERE – De politie heeft de dader gevonden die 11 november vorig jaar 34 autobanden lek stak op... Bewoners Fluitekruidstraat hebben officieel 70 centimeter tuin erbij KRUIDENWIJK – Bij zestien bewoners van de Fluitekruidstraat gaat de vlag uit. Eind januari kregen de bewoners van...

J’esthé geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

ALMERE – Schoonheidspecialisten door het hele land geven vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Jacqueline Riechelman van J’esthé cosmedischekliniek doet ook mee aan de actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better.
“Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen”, aldus Jacqueline Riechelman van J’esthé cosmedischekliniek. “Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”
In de maand februari geeft J’esthé 10 vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite: www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!
Artikel geplaatst op: 08 februari 2018 - 14:13

Gerelateerd

Delen