Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Veertig appartementen ontruimd na gaslek

STRIPHELDENBUURT - Een woonzorgcentrum in de Stripheldenbuurt is dinsdagmiddag enige tijd ontruimd vanwege een gaslek. De bewoners zijn inmiddels weer thuis.

Rond 13:40 uur kreeg de brandweer een melding van een gaslucht in woonzorgcentrum Rumah Melati aan de Van Raemdonckstraat. Al snel bleek er sprake van een daadwerkelijk gaslek waarna 40 appartementen zijn ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in een andere woonlocatie verderop in de straat. De lekkage was ontstaan in de meterkast. De brandweer heeft het lek provisorisch gedicht. Netbeheerder Liander heeft de leiding afgesloten en is bezig om de lekkage definitief te dichten. Uit voorzorg was ook een ambulance ter plaatse gekomen. Kort voor 15:00 uur was de situatie weer veilig en konden de bewoners terug naar hun appartement.
Bron: HV-Almere

Artikel geplaatst op: 06 februari 2018 - 15:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: