Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is... Raad wil duidelijkheid voor zeilschool Haddock Door Marcel BeijerALMERE – Een overgroot deel van de gemeenteraad wil dat er nu snel duidelijkheid komt over... Kandidaat-raadslid PvdA bedreigd na verkiezingsdebat Door Robert Mienstra ALMERE – Ruud de Jonge, kandidaatsraadslid van de PvdA, doet aangifte bij de politie nadat... Kindertheater in de kerk BOUWMEESTERBUURT - Bijna niemand kent het spannende verhaal van Joas, de jongen die op 8-jarige leeftijd koning werd.... Gezellige zondagen in buurthuis DE MEENTEN – In buurthuis Meenten en Grienden, aan de Jaagmeent 179, is op zondag 25 Februari weer... Bedevaart naar Lourdes ALMERE – De Almeerse Sint Bonifatius parochie organiseert, samen met het bisdom Utrecht, een achtdaagse reis naar de... Amsterdammer prikte 34 autobanden lek op Trekweg ALMERE – De politie heeft de dader gevonden die 11 november vorig jaar 34 autobanden lek stak op... Bewoners Fluitekruidstraat hebben officieel 70 centimeter tuin erbij KRUIDENWIJK – Bij zestien bewoners van de Fluitekruidstraat gaat de vlag uit. Eind januari kregen de bewoners van...

Aeres VMBO Almere heeft unieke en slimme leerroute

POORT – Aeres VMBO Almere, voorheen Groenhorst, is een kleine, overzichtelijke en ambitieuze vmbo-groenschool met brede uitstroommogelijkheden. Wie voor deze school kiest, krijgt niet alleen les in algemene vakken, maar ook groenvakken. Leerlingen leren en groeien op in een inspirerende omgeving waarin dieren, planten, voeding en de groene ruimte een belangrijke rol spelen.
Bezoek het Open Huis van Aeres VMBO Almere op 9 en 10 februari 2018. (Foto: aangeleverd)

Leerwegen

Voor de leerwegen basisberoepsgerichte leerweg (bl), kaderberoepsgerichte leerweg (kl) en de gemengde leerweg (gl) kunnen leerlingen terecht bij Aeres VMBO Almere.
Het Groene Lyceum

Wie minimaal TL/havo-advies heeft, niet alleen in de schoolbanken wil zitten, graag dingen zelf ontdekt én in zes jaar naar het hbo wil kiest voor het Groene Lyceum, de slimme leerroute. In het Groene Lyceum haalt de leerling een gl/tl-diploma én een mbo-diploma Toegepaste Biologie op niveau 4. Na zes jaar heeft de student een mbo-4 diploma! Na de opleiding kunnen leerlingen nog alle kanten op en eventueel direct naar het hbo (ook naar niet-groene opleidingen) doorstromen of beginnen met een beroep.
In het Groene Lyceum is er veel afwisseling tussen theorie, praktijk, projecten en stages. Leerlingen leren vooral door te doen. Het leertempo ligt hoog en dat maakt leren hier een echte uitdaging.
Meer informatie: www.aeresvmbo-almere.nl
Artikel geplaatst op: 07 februari 2018 - 13:25

Gerelateerd

Delen