Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is... Raad wil duidelijkheid voor zeilschool Haddock Door Marcel BeijerALMERE – Een overgroot deel van de gemeenteraad wil dat er nu snel duidelijkheid komt over... Kandidaat-raadslid PvdA bedreigd na verkiezingsdebat Door Robert Mienstra ALMERE – Ruud de Jonge, kandidaatsraadslid van de PvdA, doet aangifte bij de politie nadat... Kindertheater in de kerk BOUWMEESTERBUURT - Bijna niemand kent het spannende verhaal van Joas, de jongen die op 8-jarige leeftijd koning werd.... Gezellige zondagen in buurthuis DE MEENTEN – In buurthuis Meenten en Grienden, aan de Jaagmeent 179, is op zondag 25 Februari weer... Bedevaart naar Lourdes ALMERE – De Almeerse Sint Bonifatius parochie organiseert, samen met het bisdom Utrecht, een achtdaagse reis naar de... Amsterdammer prikte 34 autobanden lek op Trekweg ALMERE – De politie heeft de dader gevonden die 11 november vorig jaar 34 autobanden lek stak op... Bewoners Fluitekruidstraat hebben officieel 70 centimeter tuin erbij KRUIDENWIJK – Bij zestien bewoners van de Fluitekruidstraat gaat de vlag uit. Eind januari kregen de bewoners van...

Verkiezingsdebat Zorg 14 februari in Burgerzaal

Wat willen de politieke partijen met de zorg?

ALMERE - Almere DEZE WEEK, de Stichting ABRI en de gemeente Almere organiseren woensdagavond 14 februari in de Burgerzaal in het stadhuis een verkiezingsdebat over het thema zorg. De meeste politieke partijen zijn bij dit debat aanwezig.

Almeerders zijn van harte uitgenodigd dit debat bij te wonen en er hun vragen te stellen aan de politici. Zo kunnen bijvoorbeeld werknemers uit de zorg, cliënten van zorginstellingen en andere belangstellenden hun politieke keuze gaan maken als het over dit thema gaat. 


Iedereen uitgenodigd
Aanmelden om het debat te bezoeken: info@stichtingabri.org

Almeerders die vragen voor de politici hebben kunnen die mailen naar redactie@almeredezeweek.nl

Thema’s die sowieso aan de orde komen:

- Onderwijs

- Toegankelijkheid en dagbesteding

- Werk/leer trajecten

- Vrije tijd

- Meedoen in de samenleving

- Veiligheid

- Collectief vervoer

- Het VN verdrag 

In de krant van 7 februari worden de stellingen en vragen die sowieso aan de politici worden voorgelegd gepubliceerd.

Datum: 14 februari
Plaats: Burgerzaal Stadhuis
Debatleiders: Robert Mienstra en Marcel Beijer, journalisten bij Almere DEZE WEEK
De zaal is rolstoeltoegankelijk.

Inloop: 19.00 uur
Aanvang debat: 19.15 uur
Eindtijd debat: 20.45 uur
Ontmoeting: 20.45 uur. Deelnemers debat en bezoekers kunnen met elkaar na praten.

Artikel geplaatst op: 04 februari 2018 - 12:17

Gerelateerd

Delen