Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Vrouw en hond te water bij Vaartsluis

NOORDERPLASSEN – Hulpdiensten moesten zondagavond in actie komen voor een hond die in het water was gesprongen bij de Vaartsluis. Ook het baasje haalde een nat pak.

Foto: HV-Almere


Een vrouw liet een hond uit bij de Vaartsluis toen het beest het water insprong. De eigenaresse sprong de hond achterna om de hond uit het water te redden. Aan de buitenzijde van de sluis bleek geen mogelijkheid te zijn om omhoog te kunnen komen. De vrouw en de hond zijn op een rand in de sluisdeur gekropen in afwachting op de hulpdiensten.
Brandweerlieden hebben de vrouw en de hond met een ladder aan de kant geholpen. Uit voorzorg was ook een ambulance ter plaatse gekomen, deze bleek niet nodig te zijn.
(Foto: HV-Almere)

Artikel geplaatst op: 29 januari 2018 - 08:50

Gerelateerd

Delen