Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

advertorial
- Heel veel over werkplekken

Heel veel producten en kennis over uw werkplekken en bedrijfsgebouw treft u aan op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, die wordt gehouden op 25, 26 of 27 januari 2018 in Jaarbeurs Utrecht. Beursvloer met 350 standhoudende bedrijven, meer dan honderd lezingen, side-programma en Noviteitenplein. Gratis toegang. Vermijd wachttijd, registreer alvast voor: www.vakbeursfacilitair.nl.



350 invullingen voor de werkplek

Met zo’n 350 standhoudende bedrijven kunnen facilitair verantwoordelijken 350 keer terecht voor de invulling van hun werkplekken. Samen met 17.354 anderen op de 20ste editie van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, op 24, 25 of 25 januari 2018 in Jaarbeurs Utrecht. 3 Dagen informatie en kennis over de facilitaire organisatie. Beursvloer met 350 standhoudende bedrijven, meer dan honderd lezingen, side-programma en Noviteitenplein. Gratis toegang. Vermijd wachttijd, registreer alvast voor: www.vakbeursfacilitair.nl.

 

Begin 2018 goed, bezoek Facilitair 2018

Begin het jaar 2018 goed met een bezoek aan de 20ste editie van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, op 24, 25 of 26 januari 2018 in Jaarbeurs Utrecht. Waar facilitair verantwoordelijken 350 keer terecht kunnen voor de invulling van hun werkplekken. Beursvloer met 350 standhoudende bedrijven, meer dan honderd lezingen, side-programma en Noviteitenplein. Gratis toegang. Vermijd wachttijd, registreer alvast voor: www.vakbeursfacilitair.nl.

Artikel geplaatst op: 19 januari 2018 - 10:22

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: