Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Bewoner raakt gewond bij woningoverval

REGENBOOGBUURT – Bij een gewapende overval op een woning aan de Siennastraat maandagavond 15 januari is één van de bewoners gewond geraakt. Deze werd naar een ziekenhuis vervoerd. 

De overval vond rond 20.00 uur plaats. Volgens de bewoners waren ze overvallen door meerdere jongens. De woning werd vervolgens overhoop gehaald. Er zijn verschillende goederen weggenomen. De recherche heeft de woningoverval in onderzoek.

De politie kwam direct ter plaatse en startte een onderzoek. Ook Forensische Opsporing deed onderzoek.

 

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuige(n). Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

(Foto's: HV-Almere.nl/Jelle Laan)

Artikel geplaatst op: 16 januari 2018 - 11:34

Gerelateerd

Delen