Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Lichaam vermiste Emiel aangetroffen bij Surfstrand

DE WIERDEN - Bij het surfstrand in Almere Haven is zondagmiddag het lichaam van de vermiste Emiel Eindhoven aangetroffen. 

Foto's: HV Almere

Emiel vertrok vrijdagochtend te voet van huis en werd al snel vermist. Via Burgernet werd deelnemers gevraagd naar hem uit te kijken. Zondagmiddag werd zijn lichaam dus gevonden. De familie van de man heeft hem in het ziekenhuis geïdentificeerd. Hij is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Onder andere een team van Forensische Opsporing kwam direct ter plaatse om onderzoek te doen. Ook de brandweer, een politiehelikopter en een boot van de politie zijn ingezet. 

 

Bron: HV Almere

 

Artikel geplaatst op: 15 januari 2018 - 09:00

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: