Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Wandel jezelf in balans

Heb je je voorgenomen om in het nieuwe jaar meer te bewegen, meer tijd en rust voor jezelf te nemen. Dan is Mind Walk vast iets voor jou!

(Foto: aangeleverd)

In een serie van 10 trainingen elk met een eigen thema zoals, kracht, dromen, balans etc. haalt Mind-Walk je uit je hoofd en maakt je bewust van je lichaam. Hierdoor ontstaat er meer balans tussen lichaam en geest.

Tijdens de trainingen gaan we wandelen, doen aandachts- ademhalings- en ontspanningsoefeningen, bewegingen uit de Yoga en Tai Chi, meditaties  en genieten van de mooie natuur in Almere.

Op donderdagochtend 8 februari van 9.30-10.30 uur gaan we van start! Investering voor deze mooie serie van 10 keer is slechts 90 euro. Opgeven doe je door een mail te sturen naar info@uniekyoga.nl Als je nog vragen hebt, ben ik te bereiken op 06-23659350.

 

Meer informatie is te vinden op Facebook bij Mind Walk Almere. Leuk om je ontmoeten, Sylvia Kooijman.

Artikel geplaatst op: 08 januari 2018 - 13:36

Gerelateerd

Delen