Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Man betrapt op filmen in doucheruimte sportschool

ALMERE - Een 30-jarige man is vorige week aangehouden voor het stiekem filmen in de doucheruimte van een sportschool in Almere.
Twee minderjarige sporters betrapten de man op het filmen in de doucheruimte en waarschuwden een andere sporter en het personeel. De politie werd gealarmeerd. De Almeerder is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. De politie is een onderzoek gestart naar deze man en heeft onder andere doorzoeking gedaan in de woning van de verdachte. Hierbij is diverse apparatuur in beslag genomen. Het onderzoek moet verder uitwijzen of er meer beelden zijn gemaakt. De twee minderjarigen hebben aangifte gedaan. De man is inmiddels vrijgelaten, maar blijft uiteraard verdachte in deze zaak.
Artikel geplaatst op: 11 januari 2018 - 15:05

Gerelateerd

Delen