Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Eerste Time Out disco van het jaar

STAD CENTRUM – De eerste Time Out disco van het jaar, op vrijdag 12 januari, staat in het teken van het nieuwe jaar.

Timers en Outers (mensen met en zonder beperking) zijn van harte welkom bij de Time Out disco in café Men at Work vanaf 19.30 uur en het feest duurt tot 22.30 uur. Op elke tweede vrijdag van de maand is het feest. Toegang kost 5 euro, inclusief een drankje.
Het vaste DJ koppel dj Final-E- en dj T-Bone zorgen weer voor de muziek. Het Time Out project wil de kloof tussen mensen met en zonder beperking verkleinen. Wat is er nu leuker dan samen feest te vieren. De disco-avonden zijn erg geschikt om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met elkaar.
Artikel geplaatst op: 05 januari 2018 - 15:34

Gerelateerd

Delen