Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Politie vindt gestolen totempaal

HAVENKOM – De twee meter hoge totempaal die gestolen was bij Steakhouse Wild West is vrijdag teruggevonden door de politie. Eigenaresse Esther van Dijk kwam er donderdag, nadat de zaak een paar dagen gesloten was geweest, achter dat de totempaal er niet meer stond en deed aangifte.

De totempaal prijkt weer voor de deur van Steakhouse Wild West. De gestolen paal werd vrijdag teruggevonden door de politie. Totempaal rechts op de foto. (Archieffoto: Almere DEZE WEEK)

De paal stond ruim 9 jaar buiten voor het steakhouse. Van Dijk was dan ook verbolgen toen ze erachter kwam dat de paal er niet meer stond. “Ik was echt heel pissig dat de paal weg was. Mensen moeten van andermans spullen afblijven. Ik werk er keihard voor!”

De totempaal is, volgens Van Dijk, een herkenningspunt voor klanten bij de zaak. “Binnen heb ik indiaan staan, buiten een cowboy. De totempaal hoort daar echt bij. Hij stond alle seizoenen buiten. Ik dacht dat dat wel kon.”

Van Dijk ik erg blij dat de paal terug is. “De politie stond ineens met een busje voor de deur om de totempaal terug te brengen. Hij hoort hier gewoon en staat hier al weer voor de deur. Mijn dag kan niet meer stuk!”

In het kader van het onderzoek kan de politie nog geen uitspraken doen over de vindplaats van de totempaal.

 

Artikel geplaatst op: 05 januari 2018 - 15:50

Gerelateerd

Delen