Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Politie zoekt getuigen van ruzie met vuurwapen bij supermarkt

PARKWIJK – Bij een ruzie tussen twee partijen bij Albert Heijn Parkwijk aan de Watercipresstraat werd maandagmiddag gedreigd met een vuurwapen. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie zette een politiehond in om te zoeken naar het vuurwapen. (Foto: HV-Almere)

Het voorval vond maandag 1 januari, tussen 14.45 en 15.00 uur, plaats bij Albert Heijn in Parkwijk. De politie ging met kogelwerende vesten ter plaatse. Niet ver van de parkeerplaats konden de agenten vier personen aanhouden. Bij de aangehouden verdachten werd geen vuurwapen aangetroffen.  Op de vermoedelijke looproute van de verdachten is door agenten gezocht naar het vuurwapen. De politie zette een politiehond in om te zoeken naar het vuurwapen, maar er werd niets aangetroffen.

De winkel en de omliggende parkeerplaats is tijdens de actie open gebleven.

 

Getuigen gezocht

De politie Almere Stad/Haven is op zoek naar getuigen van de ruzie op de parkeerplaats. Wie meer informatie heeft kan dit doorgeven via: 0900-8844 of door een MMA ( Meld Misdaad Anoniem) melding te doen.

 

Artikel geplaatst op: 02 januari 2018 - 10:18

Gerelateerd

Delen