Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Almere City FC verlengt contract Anass Ahannach

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Almere City FC heeft overeenstemming bereikt met Anass Ahannach over het openbreken en verlengen van zijn huidige contract. De nieuwe verbintenis met de talentvolle middenvelder loopt tot de zomer van 2020.


Ahannach, die al sinds 2012 in de jeugdopleiding van Almere City speelt, heeft zich in rap tempo opgewerkt van beloftespeler naar basisspeler in het eerste elftal. De 19-jarige middenvelder geeft aan ‘super trots’ te zijn op de nieuwe aanbieding die hij heeft gekregen.
“Deze contractverlenging bewijst dat de club blij met mij is. Er spreekt ontzettend veel vertrouwen uit en daar ben ik dankbaar voor. Het harde werken wordt beloond. Tegelijkertijd zie ik dit pas als een begin. Ik ben nog lang niet tevreden”, aldus Ahannach, die wil benadrukken dat hij ontzettend blij is met trainer Jack de Gier.
De Gier omschrijft Ahannach als een speler met veel voetballend vermogen. “Anass is een talent met potentie. Een kwalitatief sterke speler, die zich vanuit O19 in de basis heeft gespeeld bij het eerste elftal. Ik ben er blij mee dat we een jongen als Anass langer aan de club kunnen binden.”

Artikel geplaatst op: 27 december 2017 - 14:12

Gerelateerd

Delen