Almere City FC verlengt contract Anass Ahannach

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Almere City FC heeft overeenstemming bereikt met Anass Ahannach over het openbreken en verlengen van zijn huidige contract. De nieuwe verbintenis met de talentvolle middenvelder loopt tot de zomer van 2020.


Ahannach, die al sinds 2012 in de jeugdopleiding van Almere City speelt, heeft zich in rap tempo opgewerkt van beloftespeler naar basisspeler in het eerste elftal. De 19-jarige middenvelder geeft aan ‘super trots’ te zijn op de nieuwe aanbieding die hij heeft gekregen.
“Deze contractverlenging bewijst dat de club blij met mij is. Er spreekt ontzettend veel vertrouwen uit en daar ben ik dankbaar voor. Het harde werken wordt beloond. Tegelijkertijd zie ik dit pas als een begin. Ik ben nog lang niet tevreden”, aldus Ahannach, die wil benadrukken dat hij ontzettend blij is met trainer Jack de Gier.
De Gier omschrijft Ahannach als een speler met veel voetballend vermogen. “Anass is een talent met potentie. Een kwalitatief sterke speler, die zich vanuit O19 in de basis heeft gespeeld bij het eerste elftal. Ik ben er blij mee dat we een jongen als Anass langer aan de club kunnen binden.”

Artikel geplaatst op: 27 december 2017 - 14:12

Gerelateerd

Delen