Nieuws
Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk   Zondagavond rond zeven uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een flat in Verzetswijk.   Het incident vond... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Ondersteuning voor havo/vwo leerlingen met autismespectrumstoornisFeestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en... Echnaton start sportieve vmbo-leerafdeling ALMERE – Scholengemeenschap Echnaton is gestart met een nieuwe leerafdeling binnen het vmbo. Bij ‘Sportleerbedrijf Echnaton’ worden leerlingen... Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden...

BLØF en Anouk op ZAND

ALMERE - Strandfestival ZAND heeft de eerste twee namen voor de elfde editie van het festival bekendgemaakt. De Zeeuwse band BLØF en de Haagse zangeres Anouk zijn op zaterdag 25 augustus te bewonderen op het strand van Almere. ZAND biedt jaarlijks plaats aan 25.000 bezoekers, de eerste 5.000 vroege vogel kaarten werden onlangs in een week verkocht.
De eerste 5000 kaarten zijn al verkocht. (Foto: Fred Rotgans)

De twee acts staan beiden al decennialang aan de top van Nederlandse popmuziek en waren beiden ook al eerder te gast op het strandfestival. BLØF speelde in 2009, 2011, 2013 en 2016 op het zomerse festival, voor Anouk is het de tweede keer na haar debuut in 2015.
Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers.
Strandfestival ZAND – editie 11
Zaterdag 25 augustus 2018, Almere Strand
Met: Anouk, Bløf en vele anderen.
Kaarten: vanaf 34,50 euro, exclusief servicekosten op www.strandfestivalzand.nl.
Artikel geplaatst op: 03 januari 2018 - 11:33

Gerelateerd

Delen