Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Eerste Wintertriathlon in Flevoland

FLEVOLAND - De eerste Wintertriathlon van Flevoland vindt plaats op 14 januari bij Flevonice. Nog nooit eerder was er een wintertriathlon met een dergelijk schaatsparcours op kunstijs door het prachtige polderlandschap van Flevoland.
Een wintertriathlon is een wedstrijd waarin er eerst wordt hardgelopen, daarna een gedeelte op verhard en onverhard terrein gefietst, en tenslotte geschaatst. Er zijn twee combinatie trajecten: een lang voor de gevorderden met een kort maar pittig loop- en ATB-parcours, en een sprint traject voor iedereen die het leuk lijkt om eens de uitdaging aan te gaan. Daarnaast is er een speciaal traject voor kids.
Kinderen/jeugd t/m 15 jaar: 1,25 lopen/5 ATB-en/2,5 schaatsen
Sprint jeugd/junioren/(neo)senioren/masters: 2,5 lopen/7,5 ATB-en/10 schaatsen
Kwart junioren/(neo)senioren/masters: 5 lopen/15 ATB-en/25 schaatsen
Meer informatie: https://flevonicewintertriathlon.nl/
Artikel geplaatst op: 03 januari 2018 - 11:40

Gerelateerd

Delen