Nieuws
Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk   Zondagavond rond zeven uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een flat in Verzetswijk.   Het incident vond... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Ondersteuning voor havo/vwo leerlingen met autismespectrumstoornisFeestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en... Echnaton start sportieve vmbo-leerafdeling ALMERE – Scholengemeenschap Echnaton is gestart met een nieuwe leerafdeling binnen het vmbo. Bij ‘Sportleerbedrijf Echnaton’ worden leerlingen... Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden...

Wesley van Doesburg maakt single met opa

WATERWIJK – De Almeerse zanger Wesley van Doesburg maakte een liedje met zijn opa Wiggert. Koos Alberts reikte de single onlangs uit in café Fiësta aan het Botplein 20.
Wesley van Doesburg (midden), zijn opa Wiggert en volkszanger Koos Alberts (links). (Foto: Michel’s foto’s)

Wesley begon op jonge leeftijd met zingen en heeft veel geleerd van zijn opa Wiggert. Daardoor is Wesley nu op 27-jarige leeftijd enorm gegroeid met zijn zang. “Drie jaar geleden ontstond het idee om samen een liedje op te nemen, en die droom van ons ging dit jaar in vervulling”, vertelt Wesley.
De single heet ‘Wij Zijn Soms Uren Onderweg’. “Dit duet met mijn opa gaat over dat wij soms uren onderweg zijn samen, heel vaak samen naar optredens rijden.”
Naast deze single presenteerde de zanger ook een nieuwe solo-single ‘Voor De Allereerste Keer’. Deze gaat over elkaar voor het eerst ontmoeten en afspreken. “Over de liefde.”
De liedjes zijn allebei geschreven door producer Roy Otters.
Artikel geplaatst op: 26 december 2017 - 12:15

Gerelateerd

Delen