Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Jaarconcert Mokum in Almere is 'gezellig Amsterdams'

BOUWMEESTERBUURT – Ruim vierhonderd bezoekers hebben zaterdag 16 december genoten van het jaarconcert van het koor Mokum in Almere in middelbare school Oostvaarderscollege. Het publiek ging in de loop van het concert zelfs al polonaise dansend de zaal door.


Omdat vorig jaar de toegangskaarten in een mum van tijd waren uitverkocht, is dit jaar uitgeweken naar het Oostvaarderscollege aan de A. Boekenweg. Onder leiding van Peter Batenburg, de muzikale voorman van het koor, werd het weer een spetterend optreden met Amsterdamse en andere Nederlandstalige liedjes.
Gezien de enthousiaste reacties van het publiek kan het niet anders dan dat volgend jaar wederom een jaarconcert zal plaatsvinden. Omdat volgend jaar het Mokum in Almere-koor vijf jaar bestaat, wordt er nu al aan gewerkt om het jaarconcert 2018 op een extra grootse en muzikale wijze uit te gaan voeren. (Foto: aangeleverd)

Artikel geplaatst op: 18 december 2017 - 09:16

Gerelateerd

Delen