Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Wintercup Almere van start

ALMERE - De Wintercup Almere is terug van weggeweest. Van 27 tot en met 30 december barst het zaalvoetbalfeest los in Sporthal Waterwijk en iedereen is van harte uitgenodigd om de jeugdteams en de senioren aan te moedigen.
Ook voorgaande jaren deed een team van Sportpaleis mee aan de wintercup. (Foto: aangeleverd)

Nieuw dit jaar is de organisatie. Ferry Los (Hoofd Scheidrechterzaken Buitenboys) heeft het stokje overgenomen van Edo Westerbeek. De belangrijkste veranderingen van dit jaar zijn de spelregels. Dit om het toernooi sneller en aantrekkelijker te maken.
Sport 2000 Sportpaleis van Jack Laan is dit jaar de betrokken en enthousiaste hoofdsponsor van de Wintercup. Ook andere Almeerse bedrijven sluiten aan. De tweede sponsor van dit jaar is Trofea Sportprijzen. Ook zal de SRZA (Stichting Recreatief Zaalvoetbal Almere) de Wintercup ondersteunen door het leveren van plofballen en scheidsrechters.
Onlangs is de vernieuwde website gelanceerd en daar is veel informatie te vinden net als op de Facebookpagina ‘Wintercup Almere’. Website: www.wintercupalmere.nl
Artikel geplaatst op: 18 december 2017 - 08:53

Gerelateerd

Delen