Duikvereniging Narwal viert jubileum onder water

MUZIEKWIJK – Dertig jaar bestaat duikvereniging Narwal alweer en dat moest gevierd worden. De leden werden getrakteerd op een fotoshoot in het zwembad en omdat het bijna Kerst is moest er naast een ‘gewone’ groepsfoto, natuurlijk ook een kerstgroepsfoto gemaakt worden. En het resultaat mag er zijn.
Duikvereniging Narwal vierde het jubileum in kerstsfeer. (Foto: aangeleverd)

Duikvereniging narwal is opgericht in 1987 en behoort tot de oudste verenigingen in de stad. De duikvereniging heeft ongeveer zeventig leden en heeft als thuisbasis het zwembad in Muziekwijk, waar de club altijd op zondagavond aanwezig is. Daar vinden de opleidingen plaats en is een doortrain-groep actief. Iedere zondag wordt er speciaal iets voor deze groep georganiseerd om de skills bij te houden en te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan nettentraining, zoeken en bergen, behendigheidsspelen of gewoon werken aan de conditie.
Op de zondagochtend wordt meestal rond Amsterdam/Vinkeveen gedoken en een enkele keer in de Reigerplas. Dat er rond Almere geen mooie duikstek is, ervaart de vereniging als een groot gemis. Duikvereniging Narwal zet zich, net als overigens sommige andere duikverenigingen in Almere, in voor een mooie duikstek en heeft onder andere ideeën voorgedragen om een duikstek te combineren in combinatie met de Floriade.
Wie meer wil weten over duiken kan op de site www.narwal.nu meer informatie vinden. De duikvereniging heeft ook een Facebook-pagina /DuikverenigingNarwalAlmere.
Artikel geplaatst op: 15 december 2017 - 13:16

Gerelateerd

Delen