Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Duikvereniging Narwal viert jubileum onder water

MUZIEKWIJK – Dertig jaar bestaat duikvereniging Narwal alweer en dat moest gevierd worden. De leden werden getrakteerd op een fotoshoot in het zwembad en omdat het bijna Kerst is moest er naast een ‘gewone’ groepsfoto, natuurlijk ook een kerstgroepsfoto gemaakt worden. En het resultaat mag er zijn.
Duikvereniging Narwal vierde het jubileum in kerstsfeer. (Foto: aangeleverd)

Duikvereniging narwal is opgericht in 1987 en behoort tot de oudste verenigingen in de stad. De duikvereniging heeft ongeveer zeventig leden en heeft als thuisbasis het zwembad in Muziekwijk, waar de club altijd op zondagavond aanwezig is. Daar vinden de opleidingen plaats en is een doortrain-groep actief. Iedere zondag wordt er speciaal iets voor deze groep georganiseerd om de skills bij te houden en te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan nettentraining, zoeken en bergen, behendigheidsspelen of gewoon werken aan de conditie.
Op de zondagochtend wordt meestal rond Amsterdam/Vinkeveen gedoken en een enkele keer in de Reigerplas. Dat er rond Almere geen mooie duikstek is, ervaart de vereniging als een groot gemis. Duikvereniging Narwal zet zich, net als overigens sommige andere duikverenigingen in Almere, in voor een mooie duikstek en heeft onder andere ideeën voorgedragen om een duikstek te combineren in combinatie met de Floriade.
Wie meer wil weten over duiken kan op de site www.narwal.nu meer informatie vinden. De duikvereniging heeft ook een Facebook-pagina /DuikverenigingNarwalAlmere.
Artikel geplaatst op: 15 december 2017 - 13:16

Gerelateerd

Delen