Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt

BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een persoon neergestoken. Eén slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft twee personen aangehouden.

(Foto: HV-Almere.nl)

 

Meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is onder begeleiding van de MMT-arts per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is in de omgeving op zoek geweest naar de dader. Ook is er uitgebreid forensisch onderzoek gedaan bij de busbaan en in de omgeving daarvan. Het busverkeer heeft tijdelijk stil gelegen tussen Fanny Blankers-Koen en de Bouwmeesterbuurt.

 

Verdachten aangehouden

De politie meldt dat zij twee verdachten heeft aangehouden. Over de identiteit van de twee personen is op dit moment nog niets bekend. De twee verdachten worden verhoord. 

Kijk voor meer foto's op HV-Almere.nl.

Artikel geplaatst op: 13 december 2017 - 09:34

Gerelateerd

Delen