Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

50-jarig huwelijksfeest Wil en Rienus Roos

ALMERE - Wil en Rienus Roos vierden 8 december hun 50-jarig huwelijksfeest. Zij wonen sinds 2006 in Almere en zijn beide 73 jaar. Loco-burgemeester Froukje verblijdde hen met een prachtig boeket bloemen.
Wethouder Froukje de Jonge te midden van Wil en Rinus Roos (Foto: aangeleverd)

Rienus heeft veertig jaar gevlogen als widebody-purser bij de KLM, Wil heeft gewerkt als doktersassistente bij een oogarts. Beide zijn ze actief als vrijwilliger taalcoach voor vluchtelingen. Wil voor een vluchtelinge uit Iran en Rienus voor een vluchteling uit Eritrea. Beide zijn nog zeer actief, bezoeken vaak het KAF samen met de senioren-theatergroep van De Schoor, Corrosia en concerten. Rienus zingt bij het Operakoor Almere en is lid van het buurtpreventieteam Muziekwijk-Zuid.
Artikel geplaatst op: 11 december 2017 - 08:49

Gerelateerd

Delen