Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Al bijna 700 atleten ingeschreven
Inschrijving Challenge Almere-Amsterdam boven verwachting

ALMERE - Waar de inschrijvingen voor Challenge Almere-Amsterdam 2017 eerder dit jaar al storm liepen, is dat nu niet anders voor de 2018-editie. Op dit moment hebben de eerste (bijna) 700 triatleten zich ingeschreven voor de hele of de halve triatlon die op 8 september zal plaatsvinden.
Triatleten gaan 8 september weer 90 kilometer fietsen. (Foto: Fred Rotgans)

In totaal zijn er al 483 inschrijven voor de Middle Distance. Al deze triatleten duiken op 8 september dus het Weerwater in voor 1.9 kilometer zwemmen, om vervolgens 90 kilometer te fietsen en een halve marathon (21.1km) hard te lopen. Voor de Long Distance zijn inmiddels 195 inschrijvingen binnen. Deze triatleten zwemmen 3.8 kilometer, fietsen er 180 en lopen tot slot nog een marathon (42.2km).
Korting

Triatleten die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven, profiteerden daarbij van extra korting op het inschrijfgeld. Die kortingen gelden ook de komende maanden nog, dus vroeg inschrijven is interessant. Meer informatie over de huidige tarieven is te vinden op onze website (https://www.challenge-almere.com/nl/atleten/inschrijfgeld/).
Op de Long Distance en Middle Distance zullen - gezamenlijk - rond de 1700 triatleten uitkomen. Op de Middle Distance is nu rond de helft van het aantal starttickets vergeven, voor de Long Distance rond de 33 procent. Inschrijven kan via www.challenge-almere.com.
Artikel geplaatst op: 13 december 2017 - 13:02

Gerelateerd

Delen