Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Nieuwe politieke partij: WSTAV

ALMERE - WSTAV, voluit ‘Wij staan voor’ (spreek uit: Wéé-staf ), is de jongste politieke partij in Almere die gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. WSTAV is opgericht op 17-11-17 en staat voor ‘Rijkdom in kleur’ in Almere.
Initiatiefnemer voor het starten van deze partij is Marvin Forst, tevens lijsttrekker. Partijgenoot Glen Leeuwin, voorzitter van de stichting multiculturele organisatie Almere (SMOA), is mede-initiatiefnemer en nummer twee op de lijst. WSTVA voert momenteel gesprekken met andere stadsgenoten om als kandidaat op de lijst te komen. “Onze kandidaten zijn mensen met, bij voorkeur, maatschappelijke inzet en ervaring in Almere”, zegt Martin Forst. “Naast meer kandidaten, is WSTAV ook op zoek naar vrijwilligers en donateurs. WSTVA zal zich profileren als een partij voor rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid en ziet kansen om de belangen voor de Almeerse inwoners op eigenzinnige wijze te behartigen.”
Tegengeluid

"We horen steeds vaker dat grote groepen uitgesloten en benadeeld worden", zegt Forst, "ook in politiek ‘correct’ Nederland. WSTAV wil een tegengeluid laten horen: ieder mens ongeacht godsdienst, levensovertuiging, origine, afkomst, geslacht of op welke grond dan ook, heeft recht om gelijkwaardig behandeld te worden."
Artikel geplaatst op: 13 december 2017 - 12:49

Gerelateerd

Delen