Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Jaarlijks kerstconcert Stichting Col Canto op vrijdag 22 december

ALMERE - Het jaarlijkse kerstconcert, waarin de verschillende koren van de stichting Col Canto optreden, wordt dit jaar in het gebouw Next Level aan de Steiger 74-i in Almere Haven gehouden op vrijdag 22 december, vanaf 20.00 uur.


De verschillende koren van de stichting: Multiple Voices , Early Birds en het Dameskoor Almere zullen apart en gezamenlijk diverse liederen in de kerstsfeer ten gehore brengen.
Als special treedt Het Talentenpalet die avond op. Dit koor bestaat uit mensen met en zonder mankementen en laat duidelijk zien hoe mensen elkaar kunnen helpen om iets moois te laten ontstaan. Natuurlijk zal ook de samenzang niet ontbreken.
Kaarten à 12,50 euro, inclusief consumptie, zijn te bestellen via info@stichtingcolcanto.nl, of via 06-10346559, of via de website www.stichtingcolcanto.nl (o.v.v. naam, adres aantal). De zaal is open om 19.30 uur.

Artikel geplaatst op: 05 december 2017 - 09:25

Gerelateerd

Delen