Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Gratis gitaarconcert in Goede Rede

HAVEN CENTRUM – De gitaarorkesten Ponticello en Guitarίssimo van Stichting Gitaarorkest Nederland spelen zondag 10 december om 15.30 uur in kerkcentrum Goede Rede het concert ‘Notte di Stelle’.
Het gitaarorkest is zondag te zien in Almere Haven. (Foto: Nancy Schober)

De warme klank van ruim vijftig gitaren tijdens is die middag te horen in de mooie akoestiek van de Goede Rede aan de Kerkgracht 60.
Het is een aantrekkelijk programma met muziek uit alle windstreken, van sfeervolle Keltische muziek tot passievolle Spaanse klanken. Bijzondere gastartiest is de bevlogen Italiaanse componist/gitarist Vito Nicola Paradiso die deze middag de première dirigeert van ‘Notte di Stelle’ (Sterrennacht): zijn nieuwe werk dat hij speciaal voor gitaarorkest Guitarrίsimo en het Z.o.o. guitar duo geschreven heeft. Dat zijn Marion Schaap en Peter Constant.
Toegang: vrijwillige donatie. Kijk voor meer info op www.gitaarorkest.nl
Artikel geplaatst op: 05 december 2017 - 10:47

Gerelateerd

Delen