Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Lezing over nieuwe fase in evolutie

EUROPAKWARTIER - Aan de Nederlandstraat 86 wordt zaterdagmiddag 16 december een lezing gegeven over Het Kennis Boek. De lezing begint om 14.00 uur en is gratis bij te wonen.

Vele veranderingen vinden er in de wereld plaats. Het zorgt voor vragen. ‘Wat is er gaande, wat kan ik doen?’ In de lezing wordt verteld over een kosmisch plan dat in werking is. Dat de wereld op de drempel staat van een nieuwe fase in de evolutie. Het Kennis Boek is een gids met een krachtige energie om de lezer hierop voor te bereiden.
Aanmelden kan bij Iris Kerk, via: 06-57025898, of mail: iriskerk@live.nl, of Lilian van Bennekom, via: 06-15242334.
Artikel geplaatst op: 04 december 2017 - 11:36

Gerelateerd

Delen