Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Festival Kleur in De Ruimte in Poort

POORT - Het cross-over project Festival Kleur (voorheen Lazy Sunday Market) vindt zaterdag 16 december plaats in Sterrenschool De Ruimte (Almere Poort) van 14.00 – 20.00 uur.
Festival Kleur is een ontspannen en kleurrijk ‘Ontmoetingsfeest’ voor het hele gezin. Het is een ‘podium’ voor diverse multiculturele uitingen zoals cultuur en kunst. De organisatie wil op deze wijze positieve integratie promoten en stimuleren. Onder het genot van heerlijke multiculturele hapjes en drankjes kunnen bezoekers uit Almere Poort en overige wijken samen genieten.
Op het kleurrijke programma staat een Rap-wedstrijd. De beste rapper kan 250 euro winnen. Verder zijn er diverse kinderactiviteiten, muziekoptredens met dans en zang, kunst, diverse workshops en een Kerstloterij.
Festival Kleur wordt georganiseerd door Stichting Rainbow, Stichting@Society, PAP. S&P en Blaka. Meer informatie: www.festivalkleur.nl (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 06 december 2017 - 12:10

Gerelateerd

Delen