Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Huiskamerconcert van meesterpianiste Klará Würtz

FAUNABUURT - Meesterpianiste Klará Würtz geeft zondag 10 december een huiskamerconcert in de Pythonstraat 14 in het kader van Kunst in de Kamer. De inloop is om 14.00 uur, het recital begint om 14.30 uur.
Meesterpianiste Klará Würtz. (Foto: aangeleverd)

Klará Würtz is van geboorte Hongaarse. Zij woont sinds 1996 in Amsterdam. De pianiste is vooral bekend als Mozartvertolkster. Zij heeft tientallen cd’s uitgebracht waaronder een complete box met sonates van Mozart.
Kunst in de Kamer is in Almere betrekkelijk nieuw. De landelijke stichting kent een geschiedenis die teruggaat tot in de Tweede Wereldoorlog. Kunstlievende Nederlanders boden toen hun huiskamer aan voor artiesten die weigerden voor de cultuurkamer op te treden. Zij waren daardoor aangewezen op clandestiene speelplekken.
Nu is Kunst in de Kamer een initiatief om jonge talentvolle en professionele artiesten de kans te geven podiumervaring op te doen in de veilige, beschermde atmosfeer van de huiskamer.
Aanmelden

Inloop 14.00 uur, aanvang 14.30 uur. Toegang kost 22,50 euro. Hierbij zijn een programmablad, koffie en thee en na afloop een wijntje met diverse hapjes inbegrepen. Aanmelden voor het recital kan via jannygeels@solcon.nl of miekebours@upcmail.nl
Artikel geplaatst op: 27 november 2017 - 10:53

Gerelateerd

Delen