Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Een wervelwind aan muziekstijlen door SaxYon

HAVEN – Het duo SaxYon geeft vrijdag 1 december een concert in de kapel van Goede Rede aan de Kerkgracht 60. Marijke Schröer, op saxofoon en Ellen Zijm, op accordeon vormen een fris en vrolijk ensemble met een wervelwind aan muziekstijlen.
SaxYon. (Foto: aangeleverd)

Het concert is toegankelijk voor een breed publiek, maar ook mensen met ruime kennis van klassieke muziek die buiten de gebaande paden durven te treden en graag willen ontdekken wat voor mogelijkheden instrumenten als saxofoon en accordeon te bieden hebben. Op het programma staat muziek van Frescobaldi, Martinu, Lutoslawski, Saint-Saëns en Wammes. Aanvang 14.00 uur.
Entree: 10 euro, kinderen tot en met 18 jaar betalen 5 euro. Dat is inclusief consumptie.
Meer info en kaartverkoop via www.goederedeconcerten.nl of bel 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 14 november 2017 - 13:45

Gerelateerd

Delen