Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Auto te water op Hogering

ALMERE - Zondagochtend zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar een auto die in de sloot was beland langs de Hogering. Het ongeval gebeurde in de buurt van de  kruising met de Markerdreef.

Foto's: HV Almere

Omstreeks 8:45 uur raakte de auto van de weg en belandde in de sloot naast de Hogering in de richting van Almere Buiten. Verschillende brandweervoertuigen, waaronder een duikteam, de politie en ambulance zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Al snel bleek dat alle inzittenden uit het voertuigen waren en dat de hulp van de brandweer niet nodig was. De inzittenden zijn door de ambulancemedewerkers nagekeken.

Ten tijde van de hulpverlening is er één rijstrook in de richting van Almere Buiten afgesloten geweest. De auto is door een berger uit de sloot getrokken en meegenomen.

Bron: HV-Almere

Artikel geplaatst op: 20 november 2017 - 08:21

Gerelateerd

Delen