Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Professionele kunstenaars tonen werk tijdens kunstwinterfair

DE PAAL – Tijdens de winterfair van broedplaats De Paal zaterdag 25 november kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in de ateliers van de professionele kunstenaars die samenwerken in één gebouw op bedrijventerrein De Paal in Almere Haven.
De kunstenaars van broedplaats De Paal werken samen met het KunstKwartier Almere Haven. In dit bedrijfsgebouw aan De Paal 37 werkt een aantal professionele kunstenaars die samen met gastkunstenaars een kleurrijke verkoop organiseren van kunstvoorwerpen. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de ateliers en een praatje maken met de kunstenaar.
Aan kunst is er die dag van 11.00 tot 19.00 uur voor iedereen wel wat te vinden. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn de werken te bewonderen. Mensen kunnen hier hun betekenisvolle en persoonlijke decembercadeaus kopen.
Deelnemende kunstenaars: Frea Lenger, Folkje Nawijn, Atelier MW Myriam Weisz, Foktje Verhoef, Peter Boonstra, Jan de Groot, Catherina Lissner, Daniella en Dalou van Eembergen, Linda van Dam, Brechtje Schipper, Gerard van Kerkhof, Petra Plantje(Weisz), Johanna Braeunlich en Majeed Saeeyan.
Artikel geplaatst op: 22 november 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen