Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Roxeanne Hazes bij poppodium De meester

STAD - Roxeanne Hazes komt zaterdag 25 november met haar tour 'In mijn bloed' naar Poppodium de Meester. Roxeanne, uiteraard bekend door de covers die zij van haar vader André Hazes zong, timmert nu hard aan de weg om haar eigen geluid ten gehore te brengen met een mix van Nederlandstalige en elektronische popmuziek.
Dat is niet onopgemerkt gebleven in Nederland. Onlangs is Roxeanne nog genomineerd voor een MTV EMA award voor ‘Best Dutch Artist’, bevestigde Noorderslag dat ook zij hier op zal treden, speelde zij bij De Wereld Draait Door en Radio 2.
Afgelopen zomer maakte zij haar debuutalbum af, die de leidraad zal vormen voor deze avond. Zij zal worden ondersteund door een geweldige live band en LAKSHMI als support act. Titels als ‘Ik was toch je meisje’, ‘In mijn bloed’ en ‘Schiet maar raak’ zullen zeker niet ontbreken deze avond.
Aanvang concert: 20.00 uur, Prijs voorverkoop online: €12,-, Prijs avondkassa: €15,- (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 17 november 2017 - 11:50

Gerelateerd

Delen