Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Veel voordeel op Sony televisies

ALMERE – Bespaar op jouw nieuwe Sony televisie bij Televisiewinkel.nl. Tijdens het Sony Event bij Televisiewinkel.nl profiteer je het weekend van 18 en 19 november van veel voordeel. Dus ook op zondag! Tijdens dit weekend krijg je tot €300 cashback op geselecteerde Sony-modellen. Daar bovenop krijg je een Sony hoofdtelefoon t.w.v. €100 én extra korting in de winkel in Naarden. 

Je kunt in plaats €300 cashback ook kiezen voor een Playstation 4 pro + FIFA 18 t.w.v. €449! Er zullen deze twee dagen meerdere Sony experts aanwezig zijn om antwoord te geven op al je vragen.

Uniek tijdens dit event is de Sony OLED KD-77A1 televisie van 77 inch. Deze televisie van ruim 2 meter doorsnede is alleen dit weekend te bekijken in Naarden! Online winkelen kan natuurlijk ook. Ga naar Televisiewinkel.nl en profiteer van hoge cashback op geselecteerde Sony modellen. OLED Ervaar een nieuwe manier van televisie kijken met OLED. Bij een OLED beeldscherm is zwart ook echt zwart. De ruim 8 miljoen zelfverlichtende, afzonderlijk gereguleerde OLED pixels zorgen voor een ongekende diepte. Details komen tot leven en slepen je mee in de levensechte beelden. Dit weekend koop je de Sony KD-55A1, Sony KD-65A1 en Sony KD-77A1 met OLED beeldscherm met hoge kortingen!

 

Hieronder vind je de geselecteerde producten:

Sony KD-49XE9005

Sony KD-55XE8505

Sony KD-55XE9005

Sony KD-55XE9305

Sony KD-65XE8505

Sony-KD-65XE9005

Sony KD-65XE9305

Sony KD-75XE8596

Sony KD-75XE9005

Sony KD-75XE9405

Sony KD-55A1

Sony KD-65A1

Sony KD-77A1

Artikel geplaatst op: 15 november 2017 - 12:12

Gerelateerd

Delen