Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Paarse veters voor SamenLoop voor Hoop

ALMERE – Veel Almeerse sporters kwamen deze week in actie met paarse veters in hun sportschoenen. Daarmee betuigden ze hun steun voor het evenement SamenLoop voor Hoop.
Ook de C2-hockeymeisjes van de Almeerse speelden zaterdag met paarse veters. (Foto: Fred Rotgans)

Onder het motto ‘Almere strikt paars tegen kanker’ willen de sporters zoveel mogelijk geld inzamelen voor de KWF SamenLoop voor Hoop Almere met als bestedingsdoel onderzoek naar kanker. In de clubhuizen werden paarse schoenveters verkocht waarvan de opbrengst ook gaat naar KWF. Dat gebeurt onder meer bij de hockeyclubs de Almeerse, Buitenhout MHC, handbalclub HAVAS, voetbalclub Waterwijk en handboogschutterij Almere. Zowel zaterdag als zondag strikten de sporters hun schoeisel om aandacht te vestigen op de 24 uurs SamenLoop voor Hoop die in maart 2018 weer op de agenda staat. Via social media deelden zij foto’s van hun paarse veters. En ook de website www.striktpaars.nl schonkt aandacht aan de actie.

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en inloophuizen zoals het Parkhuys Almere. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De SamenLoop voor Hoop Almere vindt plaats op 17 en 18 maart 2018 in het Topsport Centrum Almere.
Artikel geplaatst op: 13 november 2017 - 10:37

Gerelateerd

Delen