Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Paarse veters voor SamenLoop voor Hoop

ALMERE – Veel Almeerse sporters kwamen deze week in actie met paarse veters in hun sportschoenen. Daarmee betuigden ze hun steun voor het evenement SamenLoop voor Hoop.
Ook de C2-hockeymeisjes van de Almeerse speelden zaterdag met paarse veters. (Foto: Fred Rotgans)

Onder het motto ‘Almere strikt paars tegen kanker’ willen de sporters zoveel mogelijk geld inzamelen voor de KWF SamenLoop voor Hoop Almere met als bestedingsdoel onderzoek naar kanker. In de clubhuizen werden paarse schoenveters verkocht waarvan de opbrengst ook gaat naar KWF. Dat gebeurt onder meer bij de hockeyclubs de Almeerse, Buitenhout MHC, handbalclub HAVAS, voetbalclub Waterwijk en handboogschutterij Almere. Zowel zaterdag als zondag strikten de sporters hun schoeisel om aandacht te vestigen op de 24 uurs SamenLoop voor Hoop die in maart 2018 weer op de agenda staat. Via social media deelden zij foto’s van hun paarse veters. En ook de website www.striktpaars.nl schonkt aandacht aan de actie.

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en inloophuizen zoals het Parkhuys Almere. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De SamenLoop voor Hoop Almere vindt plaats op 17 en 18 maart 2018 in het Topsport Centrum Almere.
Artikel geplaatst op: 13 november 2017 - 10:37

Gerelateerd

Delen