Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Poppodium De Meester breidt uit

STAD CENTRUM – In het Almeerse poppodium De Meester is tijdens de zomersluiting is gewerkt aan de realisatie van een langgekoesterde wens: een balkon in de grote zaal. Vorige week werd het balkon in gebruik genomen. Het balkon biedt ruim tachtig bezoekers extra een plekje.
Het nieuwe balkon in poppodium de Meest biedt ruim 80 bezoekers een plekje. (Foto: aangeleverd)

De eerste muzikant die gebruik maakte van deze verbetering was ‘Boris’, die met zijn ‘Keep The Funk Alive-tour’ een uitverkochte zaal bespeelde. Zowel de bezoekers als de artiesten reageerden zeer enthousiast. Er is zeer goed zicht vanaf het balkon en de artiest heeft meer contact met de bezoekers.
Dankzij deze uitbreiding kunnen er nu driehonderd bezoekers gebruik maken van het Almeerse poppodium, dat deze winter tien jaar bestaat. Ook is het nu mogelijk om wat grotere acts te boeken en is er tijdens de dance-evenementen meer ruimte op de dansvloer. Het balkon is mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Almere. De komende periode zijn er concerten gepland van onder andere Lisa Loïs, Roxeanne Hazes en pop/rock band The Overslept.
Poppodium De Meester werkt met een klein team van professionals en ruim vijftig vrijwilligers en stagiaires. Meer informatie: www.demeesteralmere.nl
Artikel geplaatst op: 09 november 2017 - 17:10

Gerelateerd

Delen