Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Erasmus Trio in Goede Rede

HAVEN CENTRUM – In Almere wonen veel musici met een internationale carrière. Zo ook het Erasmus Trio. Zij bestaan al 25 jaar en treden op in Europa, Zuid-Afrika, China. Zondagmiddag 26 november om 15.30 uur zijn ze ook te horen in kerkcentrum Goede Rede aan de Kerkgracht 60.
Het Erasmus Trio. (Foto: Erasmus Trio)

Het trio (piano, viool en cello) speelt een prachtig programma met kamermuziek van Grieg, Tsjaikovski, Dvořák en Piazzolla, geïnspireerd op volksdansen uit vier hoeken van de wereld. Van China tot Noorwegen, van Oekraïne tot Argentinië.
In Nederland houden ze jaarlijks een concert in het kerkje op Schokland. En straks vaker in Almere, want sinds kort hebben ze een eigen, klein podium aan de Verzetslaan 13.
Kijk voor meer informatie op www.goederedeconcerten.nl of bel 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 08 november 2017 - 11:00

Gerelateerd

Delen