Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Erasmus Trio in Goede Rede

HAVEN CENTRUM – In Almere wonen veel musici met een internationale carrière. Zo ook het Erasmus Trio. Zij bestaan al 25 jaar en treden op in Europa, Zuid-Afrika, China. Zondagmiddag 26 november om 15.30 uur zijn ze ook te horen in kerkcentrum Goede Rede aan de Kerkgracht 60.
Het Erasmus Trio. (Foto: Erasmus Trio)

Het trio (piano, viool en cello) speelt een prachtig programma met kamermuziek van Grieg, Tsjaikovski, Dvořák en Piazzolla, geïnspireerd op volksdansen uit vier hoeken van de wereld. Van China tot Noorwegen, van Oekraïne tot Argentinië.
In Nederland houden ze jaarlijks een concert in het kerkje op Schokland. En straks vaker in Almere, want sinds kort hebben ze een eigen, klein podium aan de Verzetslaan 13.
Kijk voor meer informatie op www.goederedeconcerten.nl of bel 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 08 november 2017 - 11:00

Gerelateerd

Delen