Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Concert vol musicalliedjes voor 40-jarig kerkcentrum

HAVEN – Kerkcentrum Goede Rede aan de Kerkgracht 60 in Almere Haven bestaat 40 jaar. Om dat te vieren geeft het projectkoor zondag 19 november een concert met een bijzondere selectie liederen uit musicals die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd.
Het koor oefent voor het concert op 19 november in Goede Rede. (Foto: Ben Jonasse)

Een groot aantal koorleden zingt onder leiding van Rita Kremer een bijzondere selectie liederen uit vier musicals die in de afgelopen jaren in het kerkcentrum zijn uitgevoerd. Het zijn liederen uit de musicals Passie, Jacob, Esther en Mozes.
‘Muziek, zang, rake teksten en audiovisuele ondersteuning maken dit concert een aanrader’, aldus de organisatie. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.
Artikel geplaatst op: 11 november 2017 - 10:05

Gerelateerd

Delen