Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Concert vol musicalliedjes voor 40-jarig kerkcentrum

HAVEN – Kerkcentrum Goede Rede aan de Kerkgracht 60 in Almere Haven bestaat 40 jaar. Om dat te vieren geeft het projectkoor zondag 19 november een concert met een bijzondere selectie liederen uit musicals die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd.
Het koor oefent voor het concert op 19 november in Goede Rede. (Foto: Ben Jonasse)

Een groot aantal koorleden zingt onder leiding van Rita Kremer een bijzondere selectie liederen uit vier musicals die in de afgelopen jaren in het kerkcentrum zijn uitgevoerd. Het zijn liederen uit de musicals Passie, Jacob, Esther en Mozes.
‘Muziek, zang, rake teksten en audiovisuele ondersteuning maken dit concert een aanrader’, aldus de organisatie. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.
Artikel geplaatst op: 11 november 2017 - 10:05

Gerelateerd

Delen